Kik vagyunk?

Marci, Csimi, Duda, Vilma, Babci, Viki

Egy magyar család vagyunk, 4 gyerekkel, sok energiával és kalandvággyal. Világéletünkben szerettünk utazni és ezen a szokásunkon nem változtattunk a gyerekek világrajövetelével sem. 2018-ban egy éves útra indultunk egy lakóautóval Közép-Amerikába. Ha kíváncsi vagy hogyan lehet gyerekekkel utazni, milyen az utazás családdal, akár nagycsaláddal, úgy hogy azt még ráadásul élvezed is (meg a gyerekek is), akkor sok hasznos információt találsz oldalunkon és youtube videóinkban, de ha csak egyszerűen szórakozni akarsz történeteinken, akkor is tarts velünk, lájkold facebook oldalunkat, így nem maradsz le semmilyen kalandunkról!

[fblike]

Az utazás mellett persze a másik legfőbb témánk a család, a gyerekek és az ezzel kapcsolatos problémák, események, örömök, közös élmények. Ha azt hiszed, hogy négy gyerekkel nem lehet aktív életet élni és élvezni a mindennapokat, akkor merülj el oldalainkon és megváltozik a véleményed! Hasznos gyereknevelési tanácsok, gondolatébresztő írások, őszintén a terhesség és a nagycsalád nehézségeiről, mindez szórakoztató formában.

MÉDIAMEGJELENÉSEINK

444 cikk

A 444 volt az egyik legelső és legrészletesebb anyag, ami készült rólunk. Még Nicaraguában voltunk, amikor megkeresett a 444 újságírója, Horváth Bence és egy egész hosszú telefonos interjút adtunk neki. Tök jó és átfogó lett a cikk, olvassátok!


RTL Klub Fókusz

Az RTL Klub fókuszában láthattatok először minket a TV-ben, először még Belize-ből jelentkeztünk be, aztán itthon csináltak egy riportot, amiben már a hazaérkezés tapasztalatairól is beszámoltunk. A képre kattintva nézhetitek az adást!


Marie Claire cikk

A szerzővel, Kertész Annával már régóta ismertük egymást, ezért nem volt kérdés, hogy megtaláljuk a közös hangot a beszélgetés során. Nem is annyira interjú, mint egy kellemes beszélgetés kerekedett a találkozásból. Reméljük nektek is átjön az az idilli hangulat, amit sikerült megragadnia, és közvetítenie! Katt ide!


Képmás magazin

Már két hónapja hazajöttünk, de még mindig csak szokjuk a “régi megszokott” életünket. Nagyon nehéz elszakadni attól a nomádnak, és sokak szerint nehéznek tűnő életmódtól, amit a lakóautós utazás során folytattunk. Pedig mennyivel egyszerűbb volt minden!

Nemrég egy hosszú évekig Costa Ricában élt magyar újságíró, Ivády Nóra találkozott velünk és faggatott ki az utunkról. Mivel maga is hasonló országban élt, mint, amiket bejártunk, sokkal könnyebben hangolódtunk egymásra és a beszélgetésből egy tartalmas, élvezetes cikk kerekedett.


M4 Multiverzum

Ribb Péterrel beszélgettünk, elsősorban a “hogyan lehet túlélni” kevés tárggyal utazás közben témakörben kérdezett minket.

Az ember , ahogy ez várható egy hosszú utazás során átalakul, mind szokásaiban, mind a tárgyakhoz való viszonyában. Nem fog sok dologhoz ragaszkodni, viszont lesznek elengedhetetlenül fontos eszközök is, ami nélkül nagy megpróbáltatás lenne az utazó lét. A tárgyakon túl nagy adag kreativitásra és lazaságra is szükség van, ha az ember nekivág, hiszen váratlan események folyamatosan közbejöhetnek, amiket pozitívan kell kezelni.

Nézzétek és hallgassátok meg a riportot ( A rólunk szóló rész 1:40-6:25 ig tart)


Radio 1 Balázsék

A reggeli Balázsék showban nyilván nem mentünk semmilyen témában túl mélyre, de mi is jól szórakoztunk. A képre kattintva nem csak hallhatjátok, de nézhetitek is az adást!


Ozón TV Világjárók

A legrészletesebb Tv intejúnk Fehér Ginával, az Ózon Tv-n. Itt volt időnk mindenről részletesen beszámolni.

Ha arra lennél kíváncsi, hogy mi hogy mutatnánk be magunkat, akkor ezt a videot nézd meg:


Saját bemutatkozó videónk:


Nyomj egy lájkot, hogy ne maradj le kalandjainkról!